Privacyverklaring

Bij Grote Kerk Cultureel hechten wij groot belang aan de privacy van de gebruikers van de website. Om uw privacy zo goed mogelijk te waarborgen, hanteren wij een aantal kernwaarden.

Informeren
Wij willen u zo goed mogelijk informeren hoe en waarom wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring.

Verzameling beperken
Wij letten er nauw op dat onze verzameling van persoonsgegevens beperkt blijft tot alleen datgene wat echt nodig is voor de goede werking van de website en de door u gevraagde diensten.

Geen marketing op basis van persoonsgegevens
Wij geven persoonsgegevens niet uit handen voor marketingdoeleinden en sturen alleen na uw uitdrukkelijke toestemming commerciële mailings.

Beveiligen
Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om uw persoonsgegevens te beschermen en eisen dat ook van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken.

Recht van inzage en correctie
Wij respecteren uw recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.

In deze privacyverklaring kunt u lezen hoe wij deze kernwaarden in de praktijk brengen en uw recht op privacy respecteren en beschermen.

Stichting Grote Kerk Cultureel
Stichting Grote Kerk Cultureel, gevestigd aan Laan van de Eekharst 213, 7823 AE  Emmen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
https://www.grotekerkcultureel.nl

Locatie Grote Kerk 
Schoolstraat 5
7811 XX Emmen

Stichting Grote Kerk Cultureel
Laan van de Eekharst 213
7823 AE  Emmen

Ambtelijk secretaris Grote Kerk Cultureel
Mevr. H. J. Katerberg
Laan van de Eekharst 213
7823 AE Emmen

0591 645180 / 0591 621428
info@sgkc.nl

Henny Katerberg is de Functionaris Gegevensbescherming van Grote Kerk Cultureel
Zij is te bereiken via info@sgkc.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken
Grote Kerk Cultureel verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Uw vraag / reservering

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online-activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@sgkc.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Grote Kerk Cultureel verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • U te kunnen bellen of e-mailen naar aanleiding van uw contactaanvraag of reserveringsverzoek of indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

Geautomatiseerde besluitvorming
Grote Kerk Cultureel neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Grote Kerk Cultureel) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Grote Kerk Cultureel bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden
Grote Kerk Cultureel verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Grote Kerk Cultureel gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Google Analytics

  • De website van Grote Kerk Cultureel maakt gebruik van Google Analytics-cookies;
  • Grote Kerk Cultureel heeft een bewerkersovereenkomst met Google gesloten;
  • Grote Kerk Cultureel heeft gekozen voor het maskeren van het laatste octet van het IP-adres;
  • Grote Kerk Cultureel heeft 'gegevens delen' uitgezet;
  • Grote Kerk Cultureel maakt geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Grote Kerk Cultureel en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@sgkc.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Grote Kerk Cultureel wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Grote Kerk Cultureel neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@sgkc.nl

16
dec
Concerten
Kerstconcert
Drents Kamerkoor m.m.v. de Spijkerpakkenband
Aanvang: 15.00 uur
Entree: € 18,00 incl. pauzeconsumptie
20
dec
Concerten
Kerstconcert
Emmens Mannenkoor o.l.v. Carina Vinke.
Aanvang: 20.00 uur
Entree: Nog niet bekend
23
dec
Concerten
Carols for Christmas - Kerstconcert
Vocaal Ensemble Magnificat o.l.v. Daniël Rouwkema
Aanvang: 15.30 uur
Entree: € 17,50; t/m 12 jaar: € 10,00
20
jan
Concerten
Concert
ContraBasta
Aanvang: 15.00 uur
Entree: € 17,50; Vrienden SGKC € 14,00 incl. koffie/thee
9
feb
Theater
Muziektheater
Sarasto Muziektheater
Aanvang: Nog niet bekend
Entree: Nog niet bekend
17
feb
Concerten
Canto Amoroso
Barokensemble La Primavera
Aanvang: 15.00 uur
Entree: € 17,50; Vrienden SGKC € 14,00 incl. koffie/thee
17
mrt
Concerten
Concert
Delta Pianotrio (viool, cello en piano)
Aanvang: 15.00 uur
Entree: € 17,50; Vrienden SGKC € 14,00 incl. koffie/thee
31
mrt
Concerten
Bach Cantate Dienst
Bach Cantatekoor Emmen o.l.v. Wim van den Brink
Aanvang: 17.00 uur
Entree: Vrije gift
7
apr
Concerten
Concert
Jaden Ensemble (viool, altviool, klarinet en piano)
Aanvang: 15.00 uur
Entree: € 17,50; Vrienden SGKC € 14,00 incl. koffie/thee
19
apr
Concerten
Mattheus Passion
Projectkoor Toonkunstkoor Emmen o.l.v. Iassen Raykov m.m.v. orkest en solisten
Aanvang: 19.30 uur (kerk open: 18.45 uur)
Entree: Nog niet bekend
28
apr
Tentoonstellingen
Holt
Holt
Van: 28-04-2019
Tot: 06-07-2019
14
jul
Tentoonstellingen
Hedendaagse textielkunst

Van: 14-07-2019
Tot: 15-09-2019
19
sep
Tentoonstellingen

Kenne Gregoire
Van: 19-09-2019
Tot: 23-11-2019
28
apr
Tentoonstellingen
Holt
Holt

Van: 28-04-2019
Tot: 06-07-2019
14
jul
Tentoonstellingen
Hedendaagse textielkunst


Van: 14-07-2019
Tot: 15-09-2019
19
sep
Tentoonstellingen

Kenne Gregoire

Van: 19-09-2019
Tot: 23-11-2019